Dzien dobry, Wiedzmucho!
melanii napisał:
doktor napisał:
Viooltje napisał:
doktor napisał:
MNICH79 napisał:
wlasnie na takim forum jak tu mozna poznac jacy sa polacyza granica
mnichu dowiedziałbyś się więcej z wypowiedzi którą wykasowano-nierozumiem jak taka laska może tak szczekać bezsensownie....
Nie bede przepraszac, ze sie wtracam, w sumie to forum publiczne...
To, ze Melasia plecie, Hacitta pieprzy jak potluczona, nie jest powodem aby prac prywatne brudy wlasnie na tym forum.
Czytalam Twoja wypowiedz zanim zostala wykasowana...
To zniesmacza
Troche sie zagalopowaliscie. Czy naprawde nie mozna zwyczajnie podyskutowac?... Pliiizzz?...
Viooltje ()
ja przesadziłem???? słuchaj nie wiesz nawet o co chodzi ,ja tutaj nikogo nie atakuje ....ale sprowokowany też potrafie uszczypnąć...a w sumie napisałem całą prawde..... z tego co zauwazylam nie tylko jeden post zostal usuniety przez moderatora pffff genialne wiec sie nie dziwie ze ludzie nie wiedza o co chodzi
Czytaj wyzej, Melasia. Powtarzam: przeczytalam. O co chodzi - nietrudno odgadnac, zreszta Doktor opisal cala sprawe.
I nie chodzi mi o ocene Hacitty, tylko o to, ze nie wyciaga sie spraw prywatnych na publicznym forum.
Bo to niesmaczne.
Kiedys jakis Justborn oplul tu Carle. Skomentowalam jedynie, ze to ohydny temat.
A powracajac do tematu - Polacy za granica sa tacy sami, jak w Polsce. I tak samo jak w Polsce utrzymuje kontakt tylko z tymi, ktorzy pasuja do mojego prywatnego dekalogu.
M.in. - nie rzyga sie na innych, nie zawisci, nie podp..dala, itp.Ale to moj prywatny dekalog.
Pozdrawiam wsistkich!